Zamezte vzniku vrásek


Stárnutí se nevyhne nikomu, jde jen o to se o sebe starat tak aby na nás nezanechávalo příliš velké stopy. Spousta hodně starých lidí je plná velice hlubokých vrásek, čemu se rozhodně vyhnout nelze. Je ale možné pravidelnou péčí o obličej snížit riziko jejich vzniku. Příliš hluboké vrásky jsou způsobeny hlavně slunečním zářením, které je sice životně důležité pro náš život, ale také nám může opravdu hodně ublížit. Každý den bychom měli už od co nejútlejšího věku používat kvalitní krém s UV filtrem a to nejen na obličej, ale i na ruce, krk a dekolt. V těchto místech je kůže tenká a vrásky se zde tvoří opravdu rychle.

kolagen prášek

Když budete pravidelně používat UV krémy a také budete dodržovat kosmetickou rutinu složenou z kvalitních produktů, budou výsledky opravdu vidět, a to velice brzy. Když vedle sebe postavíte dva lidi – jednoho který nic nepoužívá a druhého který o sebe pečuje kvalitní kosmetikou, pravděpodobně na první pohled poznáte toho, který kosmetik používá.

Kosmetika ale není jedná věc, která nám pomáhá bojovat s projevy stárnutí. Dalším krokem je doplňování kolagenu. Jen ke v naší pokožce obsažený a postupem času jak stárneme o něj přicházíme. Proto je potřeba ho tělu dodávat v dostatečném množství tak, aby ho tělo stačilo spotřebovat a vstřebat bez problémů. Díky kolagenu je pokožka vypnutější, vlasy a nehty jsou pevnější a dokonce jsou naše klouby zdravější. Všude tam totiž najdeme kolagen, který si umí naše tělo vytvořit, ale nakonec tuto schopnost nadobro ztrácí. Proto je nutné kolagen do těla dostat jinak.

kolagenové bonbony

Ideální je rybí kolagen, který se vyrábí z mořských ryb. Jde o jeden z nejkvalitnějších kolagenů, které je možné na trhu sehnat. Nejlepší volbou je kolagen v prášku, který si připravíte doma smícháním s vodou. Doplňte kolagen a sledujte jak je vaše pokožka pevnější a pružnější.

Stárnutí se nevyhne nikomu, jde jen o to se o sebe starat tak aby na nás nezanechávalo příliš velké stopy.…