Bez podprsenky to také jde


Doslechly jste se, že podprsenka nepřináší ženám do života příliš mnoho pozitivního, a že je rozhodně zdravější se jí zbavit? Život bez podprsenky je jednak přirozenější, a pak také pohodlnější. I přesto ale nevěříte, že je pohodlnější, když se domníváte, že právě tato část oděvu prsy udržuje v přirozené poloze, a brání tím pádem svalstvu hrudníku, aby bylo přetížené a namožené? Pak se hluboce mýlíte, protože je to přesně naopak.

dívka u okna

Svaly hrudníku jsou tu od toho, aby byly zatěžovány a prokrvovány. Je to podobné, jako když si zlomíte nohu a ta zůstane v sádře alespoň tři týdny, za tu dobu nehybnosti a fixace svaly na nohou a chodidlech tak ochabnou, že vás stoj na jedné noze neudrží. Bude nutné v rámci rehabilitace opět svaly posílit.

Jestliže tedy oblékáte podprsenku každý den a nosíte jí například 9 hodin v kuse, můžete si být jisté, že po určité době svalovina hrudního koše téměř zakrní, a objeví se první problémy, například změna tvaru poprsí z krásných prsou směrem ke škaredým povislým plácačkám. A právě tvar ňader, pokud jsou svaly pevné, bývá nejsilnějším erotickým symbolem a muži z takového hrudníku přímo šílí.

dívka v šatech

Nenechte to dojít tak daleko, nezasloužíte si to ani vy, ani nikdo jiný. Choďte pokud možno všude bez podprsenky a tam, kde jsou bradavky viditelné, používejte ochranné kryty bradavek. Vyrábí se ze speciální hmoty s lepicí vrstvou, která není toxická, a která vydrží na svém místě mnoho hodin. Můžete kryty využít doma, v práci, na cestách, na dovolené, http://tn.nova.cz/clanek/jak-udelat-z-ctyr-tydnu-dovolene-50-dni-volna-presny-navod.html při sportu, na plese a dalších společenských událostech. Vaše poprsí si zachová hezký tvar, a pokud k tomu ještě připojíte vhodné tělesné cvičení a přiměřenou životosprávu včetně veganského či vegetariánského jídelníčku, budete spokojené, sebevědomé, šťastné a také milující. Budete i více přitažlivé pro vašeho partnera.

Doslechly jste se, že podprsenka nepřináší ženám do života příliš mnoho pozitivního, a že je rozhodně zdravější se jí zbavit?…