Jaké výhody získáte skladovým kontejnerem

Máte naplánovanou rekonstrukci rodinného domu, vilky po prarodičích či rekreační chaty? A máte již rozmyšleno, jak bude pracovní proces probíhat, a co bude zapotřebí zařídit? Pokud ano, pak se možná dostanete do situace, kdy budete řešit umístění vybavení domu na dočasnou dobu do nějakého úložiště. Ti z vás, co mají k dispozici garáž, větší kůlnu, stodolu, anebo hodné sousedy, s nimiž se dohodnete na uskladnění svých věcí, jste jistě ve výhodě, protože pouze postupně odnosíte předměty pár metrů odtud a nic jiného nemusíte řešit. Každý ale takové štěstí nemá, a co si počít, když musíte co nejdříve všechny věci z domu někam uložit?

nakládání kontejneru

Pro tyto případy jsou tu skladové kontejnery. Sklad pronájem otpsklady.cz funguje tak, že si nejprve provedete přibližný propočet objemu skladovaných předmětů a podle toho si zvolíte velikost nabízeného plechového boxu. Zároveň musíte mít na zahradě dostatek místa pro jeho umístění a také je třeba zajistit přístup pro příjezd nákladního auta s jeřábem, který kontejner na místo položí. Buďte prozíraví, protože vás mohou zaskočit například větve stromů nebo plotové branky či vjezdová vrata.

skladové kontejnery

Skladový kontejner je uzavíratelná plechová krabice s možností zamykání vrat , tím pádem se dovnitř nemohou dostat žádní nezvaní hosté. Box perfektně chrání předměty uvnitř před UV zářením, deštěm, sněhem, námrazou a ledem a také před větrem a prachem. Nemůže se stát, že by dovnitř boxu zatékalo, a vaše věci byly ohroženy možným poškozením či zničením.

Pronájem skladových kontejnerů je možný v průběhu celého roku a lze využít i širší nabídky více kontejnerů najednou, vše záleží hlavně na vašich prostorových a finančních možnostech. Kontejnery lze pokládat i na sebe do více vrstev, což je sice teoreticky možné, ale museli byste do těch horních vstupovat po žebříku nebo ze svahu.

Máte naplánovanou rekonstrukci rodinného domu, vilky po prarodičích či rekreační chaty? A máte již rozmyšleno, jak bude pracovní proces probíhat,…